Aurora Big Boston Bag

Het is een hele tijd geleden dat ik blogde. Dat is namelijk het eerste wat hier wegvalt, nog steeds. Ondertussen heb ik best wat ideetjes opgedaan om over te schrijven en hoop ik dat ik ze kan waarmaken.
Creatief bezig zijn doe ik wel. Dat leg ik mezelf ook wel op: nu ga je tijd voor jezelf maken. Ik doe mee met de Dolly Plaid crochet along van La Maison Victor. En ik heb best veel genaaid de laatste tijd. Een Billie voor het lief en verschillende Billies en broekjes voor Berre. Dus best wat blogfeed, nu alleen nog vastleggen met de camera en schrijven…

Maar ik volgde de voorbije 2 maand ook 2 workshops. Beiden bij An van Jace did it! Een ferme madam die echt een krak is in tassen maken (én in het combineren van stoffen!).
De eerste workshop was de Aurora Big Boston Bag. Een grote tas, die perfect kan dienen als luiertas. Alhoewel, ik vind ze daar te klein voor, maar ik sleur dan ook altijd vanalles mee in de verzorgingstas. Wel een ideale tas om mee te nemen naar de crèche (wat papflesjes, verzorgingsproducten, pampers en wat verse kleertjes kunnen er zeker in). Al is het ook een ideale tas om mee te nemen naar het werk.

Met de deskundige hulp van An ging het vlot om deze tas te maken. Het is een tas die je afwerkt met biais vanbinnen, dus niet keren (joehoe). Al is het wel aan te raden de biais eraan te zetten op een rustig moment, want enige concentratie is vereist.

_DSC0669

_DSC0667

_DSC0671

_DSC0677

Buitenstof: Kokka – Wild van Stof
Binnenstof: Art Gallery – Wild van Stof
rits – biais: Stoffen Van Leuven 

Groetjes,
Joke

1 thought on “Aurora Big Boston Bag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.