cadeautjes voor Benthe

Gisteren op babybezoek geweest bij een collega. Een supermooi kindje trouwens! Als ik op babybezoek ga probeer ik ook altijd een persoonlijk cadeautje te geven. Deze keer geen koekjes of cakejes, maar haarspeldjes en een stempel.

De haarspeldjes maakte ik aan de hand van het geboortekaartje. Inscannen, bijwerken en printen. Dan mijn speldjes maken met epoxy.


Het stempeltje maakte ik aan de hand van een tekening die ik vond op internet. Het roodkapje van het geboortekaartje was nog iets te hoog gegrepen voor mijn linokunsten… Benthe zal binnen enkele jaartjes overal haar stempel kunnen (af)drukken!

Mijn blogje zal dus een beetje aangepast worden. Het bakken zal ik zeker niet laten hoor! Maar ik hou zo van creatief bezig zijn, dus er zal heel wat anders bijkomen 🙂

Prutsen met stempels, juweeltjes, papier en misschien ook… met stofjes. Fingers crossed dat er voor mij nog een plaatsje is in de avondles kledij. Altijd gezegd dat ik ooit nog terug  -ik volgde ooit eens het eerste jaar – zou beginnen naaien. Terug het eerste jaar hoor. Ik weet nog wel een beetje, maar zou niet meer weten hoe ik een rits moet insteken of een knoopsgat moet maken. Spannend dus!

Een creatieve groet,
Joke

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.