een vriendinnetje voor Deesje

Vorige week was het doopfeest voor Nina, ons nichtje.
Daarom vloog ik nog eens vollen bak in het haken. Ik haakte Lily, een vriendinnetje voor Deesje.
Ze worden wel van elkaar gescheiden, maar ik ben er zeker van dat Nina er goed voor zal zorgen 🙂

Deesje & Lily
Deesje & Lily

 

 

 

 

 

 

 

 

Ballerina Lily
Ballerina Lily

 

 

 

 

 

 

 

En Nina kreeg ook nog een mooi kleedje van Petit Louie. Zal me ook eens aan een zelfgemaakt kleedje moeten zetten voor haar… Heb al een schoon stofke voor de voorkant.

P1080232

 

 

 

 

 

Groetjes,

Joke

0 thoughts on “een vriendinnetje voor Deesje

 1. En Lilly heeft een heel mooi plaatsje gekregen op de kamer van Nina. Dat worden nog de beste vriendinnetjes 🙂

 2. zo schattig! als ik meer tijd zou hebben zou ik dat ook graag leren
  hoe doe je dat toch bouwen, koken, bakken en dan nog eens haken en naaien
  zit jij eigenlijk ooit eens stil 😀

  1. Jolien, haken doe ik als ik in de zetel zit en heb nu 2 weken paasvakantie en nog niks gehaakt. Aangezien we tegen 1 juli verhuizen was het vooral inpakken geblazen. Heb nu eindelijk nog eens tijd om mijn blogje te bewerken. En onzen bouw, daar doet mijn vriend het meeste hoor. Ik kan er momenteel niet veel doen… Mijn werk zal het uitpakken en inrichten worden in de grote vakantie, maar dan heb ik 2 maanden de tijd hé. En ik wil soms ook dat er meer dan 24 uur in een dag zouden zitten 🙂
   Liefs, Joke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.