Eerste verjaardagsfeestje

P1110051

 

 

 

 

Zijn eerste feestje is ondertussen al even achter de rug… En ik merk nu dat ik veel te weinig foto’s nam.
Er zijn wel wat foto’s genomen, maar ik ga hier niet alle familiekiekjes tentoon stellen.
Het thema van Berre’s feestje was ‘boerderij’.
Met de letters die ik cadeau kreeg van mijn zus maakte ik een uitstalpostje op de kast met boerderijdiertjes waar ik feesthoedjes voor knutselde.

P1110212

 

 

 

 

 

 

Mijn tafelversiering werden ook wat beestjes (ik nam er enkele van de kast) en de borden zijn een verzameling uit de kringwinkel. Van elke soort heb ik er een tweetal. De kopjes zijn ook uit de kringwinkel en ik kreeg ook een koffieset van mijn mémé. De koffiekan werd ook gebruikt. Dat voor Berre zijn eerste feest. Tulpen op de tafel. En rood geruite onderleggers (uit de AVA).

De dag voor het feest bakte ik een giga stapel pannenkoeken zodat het een echt smulfestijn kon worden.
En als avondeten maakte ik ook een simpele maaltijd klaar dat paste in het thema (rosbief, kroketjes, spruitjes, witloof en een groentenmengeling van pompoen,  raapjes en knolselder). Iedereen was content en onze Berre was in zijn nopjes.

Met de snijplotter van het lief maakten we in flockfolie een opschrift voor zijn T-shirt, maar is niet goed te zien op foto. Detailfoto volgt nog. Maar wil net lukken dat zoonlief vandaag deze T-shirt aan heeft om naar de crèche te gaan. Ik kan jullie wel al verklappen dat er een varkentje opstaat en daarboven ‘Nam Nam!’. Zou hij graag eten? 😉

P1110229

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.