J’adore Paris

Parijs… hmm zalige stad. Vandaag terug een workshop van Wilton Course 1 gevolgd bij Coffee & Curiosa. Het was reeds de tweede les. Vorige week leerden we buttercream icing spuiten op onze taart en ook het spuiten van sterretjes. Toen was het lesboek en de kit met benodigdheden er nog niet. Vandaag wel… joepie: nieuw speelgoed!

Vandaag leerden we rondjes spuiten. Je zou denken: easy! Maar nee hoor. Ik had altijd van die ‘tjoepen’ op mijn bolletjes staan. Gelukkig zijn er eenvoudige tovertrucjes om een beetje vals te spelen 😉 Een beetje maïzena aan de vingertop en erover wrijven. En mooie rondjes als resultaat. Op mijn taartje heb ik dat niet meer gedaan, want we waren wat langer bezig dan voorzien.

Gisteren cake gebakken. Het zijn 2 cakes van diameter 20 cm. De onderste cake is chocoladecake en de bovenste cake is een gewone vanillecake. De vulling ertussen is een mangobavarois met mascarpone. Hier heb ik jammer genoeg geen foto’s van. Heb gisterenavond nog alles gemaakt, nadat ik om 20u00 thuiskwam van het werk. Morgen is daar namelijk opendeurdag. De collega’s zullen dus tijdens de middagpauze mogen smullen van een lekker dessertje. En ze verdienen het allemaal hoor!

Wie weet heb ik vanavond nog heel even tijd over om nog wat rabarbercupcakejes te maken en deze ook te versieren in deze stijl. Wordt vervolgd…

Hier dus het resultaat van mijn ” J’adore Paris-taart “.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groetjes,

Joke

0 thoughts on “J’adore Paris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.