knusse cadeautjes

Zondag 12 oktober was het dag van de onthaalouder. Berre heeft 2 onthaalmoekes die we graag even wilden bedanken.
Hij gaat nog niet zo heel lang naar daar, maar hij voelt zich er wel goed. Allé, hij weent toch nooit als ik hem afzet en als ik hem ga halen zit of ligt hij daar ook meestal content te wezen.

Onlangs zijn ze van locatie verhuisd dus zorgde ik voor iets dat bruikbaar is 🙂 Een groot ‘nest’ waar ze ruimte hebben om veel te spelen en om hoekjes in te richten. Ik maakte voorleeskussens voor Maaike en Jolien met hun naam en met een elfje.

Ik maakte het kussen volgens de zeer goede tutorial van Mina Dotter. Zo maakte ik nog al kussens voor in onze zetel. Een zeer duidelijke handleiding om een kussen met paspel te maken en zonder gedoe van ritsen. De naam en het elfje sneed ik uit flockfolie, dit nog met de hand. Ja, het lief heeft een snijplotter, maar deze werd nog altijd niet getest en het moest goed zijn hé 🙂
De stof en flockfolie kocht ik in de webshop van Noeks.

En op 12 oktober werd onze kleine man 9 maand. Even lang uit de buik als erin 🙂 En ook een zondag, net als zijn geboortedag. Hij wordt groot!

9 maand

 

 

 

 

 

 

 

P1100190 P1100189

 

 

P1100191P1100192

 

 

Nog even dit: ik doe nog eens een oproep om te te volgen via Bloglovin (de knop die je hier rechts vindt). En laa t een reactie na bij vers-naaimachinevoer. Je kan kans maken op het boek ‘Zo Geknipt! 2’

Ik bestelde trouwens een gesigneerd exemplaar dat ik één dezer verwacht. Bij 100 volgers wordt er iemand uit de reacties geloot! Men zegge het voort. Want hoe sneller de 100 volgers, hoe sneller het boek verloot wordt!

Groetjes,
Joke

0 thoughts on “knusse cadeautjes

  1. Ik volg je!
    Zou het super leuk vinden het boek te winnen! Ik naai nu iets meer als 2 jaar en maak enorm graag kadootjes voor zo wat iedereen, dus daar zou het boek mij perfect bij kunnen helpen!
    Groetjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.