Louise Jurk

Ik ruimde deze krokusvakantie heel wat op: mijn kleerkast werd uitgemest en mijn boeken werden ook aangepakt. Een heel groot deel is weg. Nog wel wat af te vinken op dat to-do-lijstje, maar ook al een groot deel gedaan. Vrijdag mocht ik van het lief niet nog meer opruimen. Het deed me wel wat ambetant voelen omdat ik nog niet klaar was met het opruimen, maar anderzijds had hij groot gelijk. Ik heb vrijdag dus een hele dag aan mezelf gedacht. Ik maakte een jurk voor mezelf.

Via de kerstruil van Big City Life ontving ik van Flavie een leuk patroon. Dat maakte ik. Makkelijk te maken, echt. Hier en daar een klein schoonheidsfoutje, dat wel, maar iemand die dat niet weet, die ziet dat niet. De jurk had wel een maatje kleiner gemogen. Het is een model dat me staat (vind ik zelf), dus er volgt er zeker nog wel eens eentje als ik een gepaste tricotstof voor mezelf vind. Een aanrader dus!

_DSC0391

_DSC0398

_DSC0400

Stofje: van bij Stof & Co.

Groetjes,
Joke

PS Op de foto’s zie je Berre in zijn boxershort. We wilden dit weekend potjestraining proberen, maar zonder goed resultaat. Het ventje voelt het echt nog niet aan, wanneer hij pipi moet doen. Nog tijd zat, hij is nog maar net 2. 🙂

2 thoughts on “Louise Jurk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.