Lovebirds voor Berre (KCW dag 1 & 2)

kid's clothes week

Ik ontdekte het gisteren, op dag 2, dat er weer een Kid’ s Clothes Week is. Al lang wil ik eens meedoen, maar altijd in drukke periodes of ik ontdek het te laat. Nu zag ik het via Flaflinko en pikte ik nog in. Op dag 1 van de KCW had ik namelijk ook genaaid aan een Theo voor Berre en gisteren werkte ik hem af. Vandaag paste mijn kleine kapoen het exemplaar.

En ik heb zo’n spijt dat ik niet nog meer van dit stofje kocht. Parkietjes, in het Engels zo mooi: lovebirds. Met het stofje was het meteen ‘love at first sight’. Ik weet jammer genoeg niet van welke designer het is. Ik kocht het bij Stoffen Van Leuven en zag er meteen een hemdje in. Het stofje lag even in de voorraad te wachten, maar het lijkt me ideaal voor 1 september, wanneer Berre voor het eerst naar school gaatLo. Past ideaal in het thema ‘Celebration’ van deze KCW toch? Feestelijk naar school binnenkort.

IMG_20160809_220312[1]

_DSC0568

20160810_094336

20160810_094346

 

IMG-20160810-WA0000

En hoppa, nu nog een uurtje verderdoen. Op dag 3 wellicht geen naaimachine, maar verder tekenen van patroontjes en stof knippen.
Doe je zelf ook mee? Laat gerust een linkje na 🙂

Liefs,
Joke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.