Murphy

Gaan zoekt u algauw maar ergens anders uw stek, Murphy! De ganse vakantie ben ik naar morgen aan het aftellen. Het lief heeft dan vakantie en we vertrekken voor 5 dagen naar Center Parcs. Ik had al een beetje schrik, want Berre had koorts en een ooronsteking. Maar die lijkt over. Oef, we kunnen daar dus toch gaan genieten. Niet dus! Het lief ligt in het ziekenhuis met nierstenen. Hij is niet kleinzerig, maar het ging echt niet meer.
En dan morgenochtend wellicht nog een operatie. In het allerbeste geval kunnen we dinsdag nog vertrekken. Maar ik heb al geen goesting meer om valiezen te maken.
Ge denkt misschien dat dat flauw is. En het is maar een paar dagen vakantie die in het water vallen. Nu, dit jaar nog niet weg geweest. Er zo naar uitkijken om er een fijne week met Berre van te maken. Even alle zorgen aan de kant, batterijtjes opladen om weer aan de slag te gaan en om de onderzoeken van Berre zijn oogjes aan te kunnen.

En in plaats van valiezen maken, zat ik dus op spoed deze ochtend. En toen de uroloog kwam zeggen om morgenochtend te opereren, toen crashte ik. Alle negatieve gedachten kwamen op me af en het ging even niet meer. Het gaat beter, maar ik voel me niet goed. Het lief en ik zeiden nog tegen elkaar: ‘Het lijkt alsof het ons niet gegund wordt.’
Soit, we zien wel zeker… We staan ervoor en moeten erdoor. Ik hoop dat hij snel beter is, want dat is natuurlijk het voornaamste. Fingers crossed dat hij snel de oude is!

Liefs,
Joke

7 thoughts on “Murphy

 1. Och, vreselijk zeg! Vakantie heb je zo hard nodig!!! Kunnen jullie geen weekend bijboeken? Of ergens in de buurt als daar alles vol is? Ik duim mee dat jullie dinsdag toch kunnen vertrekken!

 2. Het zag er goed uit deze ochtend en hij zou vanmiddag mogen vertrekken, maar terug hevige pijnaanvallen en de zwaarste medicatie. Even een domper, want alles lag zo goed als klaar voor vertrek deze avond of morgenvroeg.
  Soit, hij moet vooral eerst beter worden hé. Of er vandaag nog een operatie volgt weten we niet, omdat hij zich zo goed voelde deze ochtend werd daar niet voor geopteerd. Nu wellicht wel, maar de vraag is wanneer natuurlijk.
  Probleem is dat dit weekend een neef van het lief trouwt en we dus niet weg kunnen. Ik start volgende week donderdag met werken en had volgende week al gepland om voor te bereiden, omdat ik de eerste week van september al 2 dagen sociaal verlof moet opnemen voor de opname van Berre…
  Een klein beetje hopen, maar niet teveel, want terug een ferme dip gekregen. En omdat het lief een heupoperatie onderging in april, nam hij enkel deze week en volgende week verlof. Dat wil zeggen dat we nog geen verlof samen hadden en ik heb daar idd zeer veel nood aan. Afwachten dus.

 3. Awoert! Hoe dat Murphy toch durft om jullie te blijven lastigvallen, het is een schande!
  Ne keer goed tieren kan al eens helpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.