Nog even geduld…

Merci merci voor jullie geduld…

De blog bestaat ondertussen al een jaar, maar het is hier zo druk druk druk…

Maar ik beloof zeer zeker iets speciaals voor het 1-jarig-bestaan! Ondertussen is er wel al een facebookgroep van Alice & Gabrielle. En die verrassing? Ik kan al een tipje van de sluier oplichten: het wordt een echte GIVE-AWAY! In mijn hoofd begint het al vorm te krijgen. Ik moet het alleen nog uitvoeren.

Ik hoop dat ik binnenkort eens een gaatje vind. Ik begin er straks al wel aan hoor, maar het moet toch een leuk pakketje worden hé.
Volgend weekend een vrijgezellig (allé dat zal hopelijk zo zijn) vrijgezellen weekend van een vriendinnetje en het weekend erna opendeurdag op mijn werk. Tussendoor ook nog rozetjes maken op vraag van de schoonmama, die iets leuks wil doen voor een klasreünie. En ook nog wel wat verhuisgeregel. Nog een goeie 2 maand en we gaan intrekken in ons eigen huis. Whoehoew.

Tot binnenkort!

Groet,
Joke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.