Nog meer koekjes

Het was een koekjesweekend. Aangezien ik dan toch zoveel koekjes had gebakken en ook geen zin had om er allemaal Angry Birdjes van te maken heb ik ook mijn nieuwe uitstekers van de peer en de appel uitgetest. De meloen heb ik van een prentje van internet, op de koekjes gelegd en dan uitgesneden met een aardappelmesje.

 

 

 

 

 

En mijn favoriete koekjes waren de aapjes. Het zijn dan ook mijn lievelingsdieren…

 

 

 

 

 

Het was weer een productief weekendje!

Lieve groeten,
Joke

0 thoughts on “Nog meer koekjes

  1. hey meme alice heeft hier eens meegekeken en ze zegt dat ze er erg lekker uit zien. Doe zo voor zou ik zeggen. gr tante sabrina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.