Positieve vibes

De voorbije weken had ik wel enkele lastige momentjes. Op sommige dagen voelde ik me futloos, zonder veel energie. Veel denkend aan wat nog allemaal komen zou qua onderzoeken voor onze kleine man. Ik was ook best zenuwachtig voor het intakegesprek met het COS. Anderzijds schreef hier een mama dat ze daar ook focussen op de positieve punten van je kind. En vertelde een vriendin van me dat ze je kind volledig screenen, maar dat je dan ook effectief weet waar je aan toe bent. Ik krijg veel steun: thuis, op het werk, van vrienden en soms ook uit onverwachte hoek. En dat doet heel veel deugd. Op 27 februari mogen we gaan naar het COS. Een IQ-test door een psycholoog. Ik ben best benieuwd wat dat inhoudt. Ze vertelden me dat dat met speelgoed is en zo. Nu, daar heb ik eigenlijk geen schrik voor. Ik zie dat Berre flink verder ontwikkelt en de laatste weken heel veel imiteert en opneemt vanuit de omgeving. Ook een onderzoekje bij de kinderneuroloog daar. Maar ik zie weer vooruitgang en dat is een heus opkikkertje.
Ik was heel erg moe en kroop enkele keren vroeg in bed. Het lief zorgde goed voor me en maakte dat ik in het weekend extra kon slapen. Het bezoekje aan de osteopate heeft ook geholpen. Nek- en hoofdpijn zijn verdwenen.

Ondertussen werd onze kleine man ook ziek. Een dubbele oorontsteking en ferm verkouden. Hij sliep veel en op die momenten maakte ik weer wat tijd om creatief bezig te zijn. Ik maakte al iets voor een vriendin die elk moment moet bevallen. Mijn jurk is eindelijk afgeraakt en ik maakte ook een lampenkapje voor Berre. Ik sneed al wat stof om een pennenzak, enkele kussenhoezen en een pamperzakje te maken. Ga hier mijn stofjesvoorraad een beetje opgebruiken. Al denk ik dat het nog relatief meevalt van voorraad. Ik ben vooral blij dat ik terug wat meer tijd maak voor mezelf en hierdoor mijn gedachten kan verzetten. Tijd om zo eens wat cadeautjes te maken. Ideaal voor verjaardagen, geboortes,… Een voorraadje kan nooit kwaad 🙂

P1110298
Lampenkap die ik lang geleden maakte bij Cozette

 

 

 

 

 

 

Ikea-lamp met lampenkapje naar voorbeeld van Hilde@home
Ikea-lamp met lampenkapje naar voorbeeld van Hilde@home

 

 

 

 

 

 

Jurk uit Burda 2/2014 met stofje van bij Stoffen Van Leuven
Jurk uit Burda 2/2014 met stofje van bij Stoffen Van Leuven

 

 

 

 

 

 

 

 

De jurk ziet er misschien wat oubollig uit zo op de kapstok, maar het is echt mooi als ik hem aanheb. Ik vraag het lief eens om een schone aan-foto te nemen. Ik ben namelijk niet zo goed in selfies nemen. En zo ne selfie-stick, toch maar niet… 🙂 Elk zijn talent hé!

 

Groetjes,
Joke

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.