Vriendschap

Bovenstebeste vrienden hebben wij! Echt waar, één voor één heel schone mensen.

Met 20 waren we op oudjaar: aperitieven met véél te veel hapjes, gezellig eten, lekker drinken, leuk gezelschap, coole locatie én zonder cadeautjes.
Jawel, dat leest u goed. Het idee kwam er dat we dan toch maar prullen kopen voor elkaar en er werd een quiz georganiseerd. Gehusseld in groepjes kozen we namen en elk groepje koos een goed doel. De winnende ploeg kreeg centjes voor het goede doel waar ze voor kozen.

Ploeg 1 won, maar die hadden nog geen goed doel opgegeven. Wat bleek nu? Ze vertelden dat ze op voorhand al wisten dat ze de centjes gingen storten aan De Kade, voor onze thuisbegeleidingsdienst Accent. Tranen met tuiten kwamen er bij mij, tranen van geluk, geluk met zo’n vrienden. Ook het lief was ervan gepakt.
Daags nadien vertelden we dit mooie verhaal aan onze ouders, broers en zussen. Hupla, nog eens tranen bij mij. Ik ben daar echt echt van aangedaan en vind dat echt héél schoon!

Daarom aan al onze vriendjes: DIKKE DIKKE DANKJEWEL!!

We spraken veel te weinig af de laatste 2 jaar, sinds Berre er is. Maar hij is nu al wat groter en we moeten gewoon vaker leuke dingen doen samen. Telkens zeggen het lief en ik tegen elkaar dat het toch weer zo ontspannend en leuk was om iedereen nog eens terug te zien. We maken er werk van in 2016! Laat het een goed voornemen zijn 🙂

marcel proust - quote grateful

Heel veel liefs,
Joke, K. & Berre

1 thought on “Vriendschap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.