Welkom bij Alice & Gabriëlle

Ik hou ervan, als ik even de tijd heb, om te bakken en creatief bezig te zijn met zoete lekkernijen. Graag wil ik mijn creaties, ideetjes en receptjes met jullie delen.

Ik koos voor de naam Alice & Gabriëlle omdat, heel eenvoudig, mijn grootmoeders zo heten. Ik heb lang zitten tobben over een goede naam, maar iets vinden met ‘Joke’ in is niet zo gemakkelijk. Ook omdat dat in het Engels een andere betekenis krijgt…

Ik hoop dat jullie met plezier mijn blog kunnen volgen en er iets aan zullen hebben.

 

Liefs,
Joke

0 thoughts on “Welkom bij Alice & Gabriëlle

 1. Dag Joke,

  Ik heb eens naar je blog gekeken. Het ziet er goed uit. ik denk dat je mémé’s fier zullen zijn dat hun naam gebruikt is als jouw blog-naam.
  Ik heb vandaag van je eerste whoopies mogen proeven en ik moet zeggen die met de speculaasvulling vond ik heerlijk.
  Doe zo verder,
  mama

 2. Hallo Joke,

  Bedankt voor je reactie op mijn blog. Ik ga jouw blogje vanaf nu ook volgen want het ziet er me hier wel gezellig uit 🙂
  Ik vind het een geslaagde naam trouwens… Jouw grootmoeders hebben mooie namen 😉

  Bedankt ook voor je interesse in mijn andere blog (over mijn zoontje met autisme). Die is heel wat persoonlijker uiteraard dus ik vind het fijn dat daar ook steeds meer interesse voor is. Ik hoop echt mensen te bereiken die er iets aan kunnen hebben.

  Groetjes,
  Eva

 3. Hey joke, leuke blog , ik denk dat ik ook af en toe eens ga komen kijken . Ik heb al via fb een aantal van jou creaties kunnen zien en ik moet zeggen het ziet er allemaal zeer lekker uit . Misschien als ik wat tijd heb dat ik ook eens iets ga proberen . Doe zo voort.

  1. Hoi,

   Zeker doen tante! Ik heb nog heel wat werk. Ik sta al achter met artikels schrijven, want heb de laatste tijd heel veel gebakken. Dus er komt nog wel een heleboel bij. 🙂
   Groetjes,
   Joke

 4. Hallo Joke,
  ik ben er eindelijk ook in geslaagd om naar je blog te kijken . Kristof heeft het eens getoond hoe dit moet . Proficiat . Ik heb al een paar taarten en koekjesz gezien en mogen proeven . Ik kan geuigen dat ze fantastisch mmoi zijn en heeeeeeeel lekker . Goe bezig ;
  Ik hoop er nog te mogen van proeven of eten . Tot op den BBQ waar je naar uit kijkt met dit goe weer .
  Lieve groetjes,

  Anne-Marie

  1. Heel leuk dat je de weg naar mijn blog gevonden hebt 🙂
   Naar de BBQ kijk ik zeker en vast uit, hmmmmm.
   Nu tijd om in mijn bedje te kruipen na weer een hele dag taarten versieren. Het verslagje hiervan zal voor later zijn 🙂

   Slaapwel,
   Joke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.