Winnaar give-away…

Nog geen 100 volgers via bloglovin’ MAAR…

Ik heb 76 volgers via bloglovin’ en 31 volgers via WordPress. Oké, hier en daar misschien een dubbeltje…
En doordat deze week voor mij niet meer stuk kan en het boek hier dan al bijna een maand ligt te wachten. Och, laat ik maar gewoon de winnaar uitloten dan.
Ik doe dan later nog wel eens een give-away en geraak zo misschien aan die nog extra volgers.

Aangezien mijn kleine baby zijn fijne motoriek nog niet zo goed is, liet ik hem geen briefjes trekken en liet ik een eerlijke computer-random zijn werk doen.

Ik trok van alle reacties mijn eigen reacties af en ook die van khadetjes (een zeer toffe blog trouwens) af. Khadetjes wou het boek namelijk zelf niet, dus staat zij ook een plaatsje af. Dan kwam ik op 55 reacties.

En de winnende reactie voor het boek ‘Zo Geknipt! 2’ is…. *tromgeroffel*

winnaar give-away

 

 

 

 

 

Als ik begin te tellen van vanboven (heb het 3x gedaan!) dan is nummer 27: Ellen Peirlinck! Proficiat Ellen, ik stuur jou een mailtje.

 

Groetjes,

Joke

0 thoughts on “Winnaar give-away…

  1. Wat leuk! Ik heb iets gewonnen!
    Ik ga het boek eens goed doornemen, je weet maar nooit dat mijn creatieve kant (nu nog, -ergens ver weg-, goed verstopt) naar boven komt en ik niet meer te stoppen ben. Dan weet ik al wat ik aan de kerstman ga vragen… jawel, een super de luxe stikmachine!)

    Veel belangrijker voor mij is ook het goede nieuws over Berre natuurlijk. Misschien maak ik wel iets voor jou, lieve Berre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.