31!

31 werd ik. 30 worden vond ik fijn, 31 worden was lastiger. Al zou je denken dat dat niet veel uitmaakt. Maar vorig jaar deze tijd hoopten we dat we verder zouden staan in alle onderzoeken en hoopten we dat er toch meer vooruitzicht zou zijn naar een tweede kindje toe. We hebben wel een vooruitzicht. We zijn aangemeld in UZ Jette voor PGD (IVF bij genetische afwijkingen), maar veel meer weten we daar momenteel niet over. Over het hoe en waarom bij deze beslissing heb ik het later zeker nog, als we meer weten.

Mijn 2 mannen hebben wel hun uiterste best gedaan om mij een zeer fijne dag te bezorgen! Cadeautjes op bed. Ik kreeg een pyjama, nota bene: één uit mijn kast. Ik dacht dat het een stunt was van mijn lief omdat hij geen cadeau had, maar tussen de pyjama zat de nieuwe cd van Bent Van Looy: ‘Pyjama days’. De grapjas toch!
Op het gemakje maakten we ons klaar om te gaan ontbijten in Gent, bij Julie’s house. Ik vergat foto’s te nemen van het ontbijt zelf. Veel te lekker om stil te staan bij het nemen van foto’s… Oeps. Ik dacht er pas aan toen alles bijna op was.

Berre nam meteen papa zijn croissant (en heeft die dan ook voor de helft opgegeten).
Berre nam meteen papa zijn croissant (en heeft die dan ook voor de helft opgegeten).

20160409_114834[1]

Daarna gingen we nog winkelen in Gent. Ik had nog een bon van Dille en Kamille die bijna verviel. Maar laat nu net zijn dat ik mijn keuken helemaal opruimde en dus niet echt kastvulling nodig had… Dan maar iets heel leuks voor Berre: een stokpaard.

stokpaard

Toen we net bijna terug aan de auto waren was Berre net in slaap gevallen. Och, het was zo’n schoon weer. We wandelden nog een uurtje rond op ons gemakje in Gent. Heerlijk, niets moest. Wetend dat we daags nadien bezoek kregen nog even binnen gesprongen bij Les tartes de Françoise voor mega-lekkere taart om te trakteren (rode vruchten-amandel, witte kaastaart met framboos en rabarbercrumble).

20160410_160434[1]

En net toen we weer bijna aan de auto waren werd Berre weer wakker. Eerst nog een terrasje gedaan in het zonnetje en dan richting huis. ’t Was een ontspannende dag. Mijn dag sloot ik af met een lekkere gin & tonic. Het lief zei me dat het ‘international Gin & Tonic day’ was, voor mij weer een reden om er eentje te nuttigen 😉 Meer moet dat niet zijn als je 31 wordt!
IMG_20160409_211733

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groetjes,

Joke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.