40 dagen bloggen

Tournée Minérale is net afgelopen of er staat alweer een nieuwe uitdaging voor de deur.
Al was die Tournée Minérale geen uitdaging voor mij. Als zwangere vind ik het supergemakkelijk om geen alcohol te drinken. En genoeg alternatieven op de markt om toch eens iets speciaals te nuttigen.

40 dagen bloggen, dat zal wel een uitdaging zijn. Het is hier de laatste tijd gene vette geweest. Daarom werd ik geprikkeld door het Facebookgroepje van ‘Meststoffen voor jouw blog’. Kathleen van ‘Verbeelding‘ lanceerde dit initiatief. Ideale moment, mijn blog weer wat onderhouden.
De Vasten duurt 46 dagen, we krijgen dus 6 snipperdagen. En dat hoeft zelfs niet per sé op zondag!

Gisteren startte ik al onmiddellijk met een blogbericht van formaat; namelijk de aankondiging van mijn tweede zwangerschap. Een onderwerp dat tijdens deze 40 dagen wellicht nog wel eens terugkomt.
Maar we hadden ook testen voor Berre zijn ogen in Spermalie, waarvan ik binnen 2 weken de uitslag mag ontvangen. Over Berre zal ik dus zeker ook bloggen. Het is een nieuwsgierige en ontdeugende kleuter aan het worden.

Vandaag hadden we trouwens terug een ontmoeting met prutsiewutsie. Die stelt het heel goed. Hij/zij had de hik, grappig om te zien. En maar stampen met die beentjes en zwaaien met die armpjes. Ook het hartje klonk goed. Weer een geruststelling. Grote broer was verwonderd en heel nieuwsgierig. En 7 cm al, 3 cm groter dan 2 weken geleden. Ik vind dat best zot, hoe snel dat gaat.

prutsiewutsie

En om dat te vieren en omdat het vakantie is én slecht weer, maakten Berre en ik deze namiddag Tarte Tatin (recept van Dagelijkse Kost, ongeveer want ik heb geen pan die in de oven mag).
Natuurlijk wilde Berre dat mét ijs én slagroom. Gelijk heeft hij.

tarte_tatin

dessert

We hoeven niet altijd te vasten hé 😉

Groetjes,
Joke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.