Doopsuiker Wannes

Deze keer kroop ik niet achter de naaimachine. Met al een koter rondlopen is er toch wel minder tijd om doopsuiker te maken. Maar ik ben er heel erg blij mee.

Ik ben vooral heel erg blij met het geboortekaartje. Ik tekende en schilderde de afbeelding zelf. In de paasvakantie volgde ik workshops ‘illustratieve technieken’ bij Debbie Lavreys van Snow & Rose. 3 dagen quality-time voor mezelf in Hasselt. Ik leerde er heel veel bij en nam de tips en tricks van Debbie mee om aan de slag te gaan voor het kaartje. En tussen ons gezegd en gezwegen, ik ben beretrots! 😉

 

Het aantal doopsuiker voorzien vind ik echt moeilijk. Bij Berre heeft mijn mama nog zitten bijnaaien, nu had ik zoiets, op is op. Maar is er toch nog wel wat over. Vooral de advokaatjes en doopsuiker met magneten. De schuddebollen en cactussen deden het zeer goed.
Oorspronkelijk had ik voor de kindjes een puzzeltje van een beer een snoepjes voorzien. Maar de puzzels waren evengoed populair bij de volwassen en de schuddebollen bij de kindjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

De mandjes, washitape, snoepzakjes en kraftdoosjes komen van bij De Kaartjesfee. De letterbanner, puzzeltjes, glazen potjes en schuddebollen komen van bij Studio Blanche. De schuddebollen stak ik zelf in elkaar. Hoe ik dat deed, toon ik in een latere blogpost. De stickers liet ik ook drukken bij Studio Blanche. De cactussen en metalen plateaus komen van Ikea.

Ik ben tevreden over het resultaat. Wat vinden jullie?
Ik zou volgende keer toch misschien minder verschillende dingen kiezen. Maar kiezen, dat kan ik zo moeilijk. Er zijn zoveel mooie dingen. Maar zo geef je de mensen ook veel keuze. Misschien zijn 2 dingen om uit te kiezen wel meer dan genoeg. Hoe pakten jullie dat aan?

Liefs,
Joke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Doopsuiker Wannes

  1. Wat een mooie collectie, knap gedaan! Mag ik even vragen hoe de magneten aan de doosjes zijn bevestigd? Is deze washitape magnetisch?

    Bedankt!

    1. Dankjewel! Nee, de washitape is niet magnetisch. Ik plakte de magneten gewoon vast met plakband. Oprollen en vasthangen. Die zijn allemaal heel goed blijven hangen. Ik probeerde het eerst met een paperclip, maar dat werkte minder goed.

    1. Dankjewel.
      Ik haalde mijn cactussen denk ik zo een 6-tal weken vooraf. Stickers plakken deed ik vrij laat, dan kon ik ze makkelijk uitzetten en water geven zonder dat ik de stickers stuk maakte en dan gaf het niet dat ik wat morste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.