een warm kopje

Voor de collega’s van mijn autiklas had ik een kleine verrassing gemaakt. Voor elke leerkracht een kopje gevuld met wat chocoladesnoepjes. Het is niet altijd evident om er elke dag opnieuw weer te staan. En zo een periode voor een vakantie is vaak nogal hectisch.

Daarom dus, wou ik hen verrassen met een kleinigheidje. Om hen nog even een laatste spurtje te laten trekken tot de kerstvakantie en om hen te bedanken dat ze zo goed voor mijn klas zorgen, terwijl ik een baby laat groeien in mijn buik.

P1080802 P1080803

 

 

 

 

 

Op de ene kant een tekstje, op de andere kant een tekeningetje. Ik kreeg toch leuke reacties!

Lieve collega’s, als jullie dit lezen: geniet van een welverdiende kerstvakantie en van de feestdagen!

Groetjes,
Joke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.