In de boekskes

Eind maart stonden Berre en ik in Flair. De fotografe van Flair is de vrouw van een jeugdvriend van manlief. Ze waren op zoek naar mama’s die met hun kind een ander pad bewandelden, een iets hobbeliger pad dan gewoon. Al is het met een kindje zonder extra zorgen zeker ook soms hobbelig, weet ik nu uit ondervinding. De fotografe kende ons verhaal en gaf dit door. Dus ik werd gecontacteerd. En ik twijfelde best wel. Maar we willen slechtziendheid toch wat meer in the picture zetten, net zoals inclusie. Zelf ben ik in september na 12 jaar lesgeven in het buitengewoon onderwijs gestart als ondersteuner in het gewoon onderwijs. Eén van de redenen van de overstap is het positieve verhaal van Berre in het reguliere onderwijs. Ik blijf zeker voorstander van buitengewoon onderwijs, maar wil ook heel erg graag dat mensen met gelijk welke beperking aanvaard worden in onze maatschappij. En toegegeven… daar is nog wel wat werk aan de winkel.

Ik kreeg het artikel uit Flair ook toegestuurd via pdf. Benieuwd? Je kan het hier nalezen. Graag laat ik jullie ook nog even meegenieten van Tjorven haar prachtige foto’s!

1 thought on “In de boekskes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.