Pure nostalgie…

Wie kent deze nog?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik woon al een tijdje niet meer onder moeders vleugels en ik had zin om nog eens iets klaar te maken. Ik wou taartjes met appel en speculoos maken en daarvoor had ik gele pudding nodig. Dus de overige gele pudding deed ik in potjes en ik deed er een speculoosje in (met de achterkant van de lepel) en legde er eentje op. Pure nostalgie!

Wat was dit toch een geliefd vieruurtje toen we als kind thuiskwamen van school. En niet alleen als kind, maar ook toen ik verder studeerde kon ne gele pudding met speculoos mij zo smaken als ik thuiskwam van de lessen. Het leukste aan pudding maken was natuurlijk de pot uitlikken 🙂 Soms moest ons mama de ruzies tussen ons 3 erbij nemen. Ik geloof zelfs dat er eens 1 van ons 3 – tijdens een gevecht om de kom – de kom tegen de tanden kreeg. Ik herinner me niet meer of het mijn broer of mijn zus was. Ik alvast niet. 🙂

En de kommetjes waar ik de pudding in deed zijn ook nostalgisch. Niet omdat ze oud zijn, maar omdat ze doen denken aan de koffietas waar onze pépé altijd uit dronk.

 

Groetjes,

Joke

 

 

 

 

0 thoughts on “Pure nostalgie…

  1. Ik denk niet dat de situatie met de kom iets te maken had met gele pudding, ik denk dat het eerder te maken had met cakebeslag. En twas jammer genoeg de broer die de kom tegen zijn tand kreeg …

    1. Oké, dat wist ik dus niet meer. Ik ben dan ook de oudste hé 😉
      Dat was dan wellicht in een gevecht met jou dat onze ‘kleinen’ dat tegen zijn tanden kreeg. 😉 Gij won toch altijd hé, hihi.
      X Joke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.