Resultaten

Voor degenen die in spanning meewachtten en het nog niet weten: de resultaten van de NMR waren zeer goed!

De hersenen van Berre zien er heel normaal uit en dat wil dus zeggen dat de nystagmus niet neurologisch is. Dat is voor ons een hele opluchting.

Nu terug wachten tot in december. Dan mogen we terug naar het UZ voor een gesprek over genetica. We hebben hier best wel wat vragen rond. En hopelijk kunnen we dan genetisch onderzoek opstarten.

Al stelde de kinderarts ons hier ook wel een stukje gerust. Wij hebben geen nystagmus en in onze families komt het ook niet voor. Dat verkleint de kans op de genetische variant toch wel. Wellicht heeft Berre gewoon aangeboren nystagmus.

Al weten we ook wel dat we nog moeilijke momenten zullen meemaken. Maar eigenlijk weegt dat niet op tegenover het nieuws dat we maandag kregen. Wij zijn momenteel de gelukkigste ouders van de wereld en kunnen het eigenlijk best wel goed relativeren.
Oké, er mankeert nog altijd iets aan onze zoon, maar het had allemaal veel erger gekund. We kennen ook situaties waarin ouders nog voor een veel grotere uitdaging staan. En daar hebben we onnoemelijk veel bewondering voor!

Wij hebben gewoon een heel klein beetje pech en ongelooflijk veel geluk…

Joke

0 thoughts on “Resultaten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.