Santa is coming…

… over meer dan een maand! 🙂 Maar dat wil niet zeggen dat we nog niet bezig mogen zijn met de kerstperiode. En dan denk ik vooral aan de cadeautjes. Cadeautjes kopen is heel erg leuk, maar iets zelf maken uiteraard ook. Met al heel wat brainstormideetjes in het hoofd kwam ik ook nog het volgende tegen in blogland: Secret Santa Tess!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik trok mijn ‘stoute’ schoenen aan en schreef me in. Ik ben een ‘moodbord’ aan het prepareren en dat plaatste ik op mijn Pinterest. Uren en uren en uren dan ik daarop blijven zoeken en surfen. De vakantie zal toch wel weer een beetje te kort zijn.

Vandaag was wel een ‘productieve’ dag. Niet op creatief gebied of qua kokkerellen, maar samen met mijn lieve schat gewerkt op onzen bouw. Sja, dat er komt er ook nog bij hé. Nog wel even aftellen voor het klaar is, maar het begint op te schieten. Duimen dat we in de paasvakantie kunnen verhuizen. Dus tussendoor moet ik ook nog leuke ideeën opdoen voor de inrichting van ons huis.

Groetjes,
Joke

 
P.S. Vandaag ook geen receptuur van onze hoofdschotel, want ’t was Iglo-spinazie, met een varkenslapje en een gekookte patat. Zaterdag klopt de weekplanning ook niet, want we gaan eten op het eetfestijn van de KLJ.

0 thoughts on “Santa is coming…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.