Sinterklaas

Ook hier kwam de sint even langs. Berre was namelijk heel braaf geweest.

De lieverd vroeg lang maar 1 cadeautje: een Zorro-poes. Het heeft even geduurd voor we konden uitvissen wat hij juist bedoelde. Vorige zomer ging hij eens mee met één van zijn onthaalmoeders naar huis en zij heeft een poes die Zorro heet. Hij wilde zo een knuffelpoes, zwart met een beetje wit moest het zijn.

Een beetje later zette hij ook nog een dokterstasje en een boek op zijn verlanglijstje. En niet te vergeten: koekjes en snoep.

De sint kwam hier wat vroeger, vrijdag op zaterdag, hij kan toch niet overal tegelijk zijn hé. Hij bracht Duplo. Tweedehands, want de sint geeft speelgoed ook graag een tweede leven. Een dokterstasje van Djeco, zodat Berre al zijn knuffeldieren kan verzorgen.  Een prentenboek, het kindje in de stal van Liesbet Sleghers. Als laatste nog een ingepakt cadeautje. Dat was zijn poes Zorro natuurlijk. Berre was dolenthousiast.
Ook aan de lieve nichtjes, ondertussen al 3, dacht de sint. Vorige week beviel mijn zus ook van een dochtertje, waar ik meter van ben, whieie. Voor de baby’s bracht de sint een heel zacht babypopje die eerst dienst doet als rammelaar en later kan aan- en uitgekleed worden om de fijne motoriek te oefenen. Voor het grootste nichtje bracht de sint plaktattoos, stickers en krasplaatjes van Djeco.

En hij bracht ook snoep, veel snoep.
En net zoals vorig jaar kon Berre niet wachten om te proeven. Hij nam een marsepeinen varkentje en vroeg: “Wat is dat?”. We zeiden dat dat marsepein was, om op te eten. En hap, het varkentje was zijn poep al kwijt.

_dsc0820

_dsc0824

_dsc0823

_dsc0828

_dsc0830

_dsc0833

Liefs,
Joke

1 thought on “Sinterklaas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.